Bereik samen met                 de finish van de marathon van Gent!

Hoe bereik ik de finish?

Risicoprofiel opstellen

Dankzij onze SPARTANOVA experten wordt een persoonlijk risicoprofiel opgesteld. Dit profiel helpt potentiële blessures opsporen en onderliggende 'weak links'  te ontdekken.  Op basis van deze screening wordt een oefenschema opgesteld om de kans om vervelende loopblessures te verminderen.

Inspanningstest

Door het uitvoeren van een gestandaardiseerde protocol op de loopband bepalen wij uw trainingstoestand. Op basis hiervan werken wij een loopschema uit die u in optimale conditie stelt voor de beoogde doelstelling.

Sportvoeding infosessie

Naast een correct trainingsschema is het ook de bedoeling dat het lichaam de juiste brandstof krijgt. Er wordt een algemene infosessie gegeven over welke voeding je best gebruikt in de aanloop van een marathon en op training- en wedstrijddagen

Kinesitherapeutische begeleiding

Blessures zijn soms onvermijdbaar. Daarom staat een team van kinesitherapeuten voor u klaar om u snel terug op schema te helpen!

Samen trainen

Samen overbruggen we de lange afstanden. Naarmate we dichter bij de wedstrijddag komen worden de trainingsdagen langer en eentoniger. Op geplande momenten lassen we de langere trainingsdagen in.

Nieuwe screening

Er wordt opnieuw een screening en een inspanningstest uitgevoerd om je vooruitgang te bekijken en eventuele aanpassingen aan het trainingsschema te brengen. 

Crossrunning

Een workout om je loopprestaties te verbeteren? yes please! Dankzij deze wekelijkse training worden blessures vermeden en kracht opgebouwd! dit vormt de perfecte aanvulling op jouw looptrainingen.

Wedstrijddag

Op de wedstrijddag wordt een sportontbijt voorzien dicht bij de startplaats. De laatste voorbereidingen worden getroffen en daarna wordt er samen naar de start vertrokken.

5f69562c4c93cd89c0d9a8444689d048
treadmill-running-pic118 zwart wit
5Kfuel zwart wit
injury3 zwart wit
runners-knee zwart wit
running-shoes zwart wit
finish zwart wit